Atılım Üniversitesi Matematik Bölümü Olimpiyat Semineri

Atılım Üniversitesi Matematik Bölümü, 21 Aralık 2015 pazartesi günü saat 13.30’da orta öğretim kurumu öğrencilerine yönelik olarak matematik olimpiyatlarına hazırlık semineri düzenleyecektir.

Seminerin Amacı

Orta öğretim kurumları öğrencilerine matematik sevgisinin aşılanması, matematiğin eğlenceli dünyasından örnekler gösterilmesi, öğrencilerin bilgilerini değerlendirmeye katkı sağlanması, okullar arasında seminer sebebiyle sosyal bir ortam oluşturulması ve Atılım Üniversitesi ile öğrenciler ve okullar arasında bir köprü kurulmasıdır.

Seminerin İçeriği

Seminerde dört tane olimpiyat sorusu ele alınacak, soruya nasıl yaklaşılması gerektiği öğrencilerle tartışılacak ve çözüm yolu açıklanacaktır.

Başvuru

Her okul üç öğrenci ve bir öğretmenle semire katılabilir. Seminere katılmak isteyen okulların buradaki excel dosyasını 7 Aralık 2015 pazartesi tarihine kadar doldurup math@atilim.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Katılımcı sayısına bağlı olarak sınıf ayarlanacağı için katılım formunun zamanında gönderilmesi önemlidir.