Araştırma Görevlisi alımı

Atılım Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümüne 2 Araştırma Görevlisi alınacaktır. Başvuru için gerekli belgeler YÖK sayfasında ilan edilmiştir. Son başvuru tarihi 19 Eylül 2016 olup, ilanın YÖK sayfasındaki duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

20 Eylül 2016 tarihindeki ön değerlendirme sonucuna göre bilim sınavı yapılacaktır.

Bilim Sınavı:

1)   Yazılı

Tarih: 21.09.2016
Saat: 10:00
Yer: Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü

İçerik: "Calculus", "Advanced Calculus", "Linear Algebra", "Differential Equations"

Dil: İngilizce (Üniversitemizin eğitim dili)

Yazılı sınav sonucuna göre başarılı sayılan adaylar ingilizce konu anlatımı ve mülakata çağrılacaktır.

2)   Konu anlatımı ve Mülakat

Adaydan kendisinin belirleyeceği “Calculus” içerikli bir konuyu 20 dk süreyle Üniversitemizin eğitim dili olan İngilizce anlatması istenecektir. Konu anlatımından sonra yine ingilizce dilinde adaya anlatılan konu ve yazılı sınav ile ilgili sorular sorulacaktır.

Tarih: 22.09.2016
Saat: 13:00
Yer: Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü

Atılım Üniversitesi Senatosunun 13.09.2013 tarihli 06 sayılı toplantısında alınan 13/80 sayılı kararı gereği bilim sınavından en az %60 (yüzde altmış) başarı elde edilmesi gerekmektedir.